Vänsterpartiet möjliggör fascismens framväxt i Sverige

De sk vänsterpartierna i Europa möjliggör införandet av fascism genom deras tystnad om västs imperialism. Detta då det nästintill bara är högerpartier som är på randen till fascistiska som tar upp västs imperialism.

T.ex Vänsterpartiet i Sverige stöder istället USA:s imperialism genom partiets totala tystnad om dess geopolitiska roll i världen.

Sökte igenom Vänsterpartiets hemsida och det finns bara två träffar om man söker på "USA:s imperialism". Den ena är från 2011 och den andra är från 2022. I PDF:en "Konsten
att bygga ett parti" från 2022 står det förvisso:

"Att ordna en seminariedag kring en viktig fråga kan vara ett sätt att öka kunskapen på orten och bland medlemmarna om exempelvis USA:s imperialism"

Men det är den enda gången ordet imperialism överhuvudtaget nämns, annars är det tyst som i graven från V:s sida. Inte en ansats någonstans på V:s hemsida där det geopolitiska spelet som USA driver med sin imperialism diskuteras eller tas upp.

Kolla själv genom att kopiera nedan och sök i google:

site:vansterpartiet.se "USA:s imperialism"

Kollar man Riksdagen är det t.o.m än tystare! Inte ett enda ord från ett enda parti som uttryckt orden "USA:s imperialism" i tidsspannet från 1 jan 2010 till 16 aug 2022!

Kopiera nedan och sök i google:

site:riksdagen.se "USA:s imperialism"

Om nu Vänsterpartiet väljer att vara så totalt tyst om något så uppenbart som USA:s imperialism så lämnar partiet över all beskrivning av verkligheten till en högersida som gränsar till fascistisk.
I Italien är Giorgia Meloni premiärminister och ledare för ett parti med starka fascistiska tendenser. I Tyskland har det högerpolitiska partiet AfD nu 21% i av tyskarnas röster enligt en väljarundersökning (ett parti som tyska underrättelsetjänsten vill förbjuda). Det riskerar hända även i Sverige.

Så man kan dra slutsatsen att om Sverige får ett motsvarande parti som flörtar t.o.m än mer med fascismen än Sverigedemokraterna så bär Vänsterpartiet en enorm skuld i detta då partiet konsekvent blundar för västs och USA:s imperialism.

Tillägg:

Skrev på Expressens fb-sida angående att DN:s "journalist" Anna-Lena Laurén inte får rapportera från Ryssland längre:

I Sverige kastas Sputnik och RT ut och kan inte ses och Expressen är knäpptyst om vad denna nedtystning innebär för demokratin. När ryssarna gör samma sak blir det ett jävla gnäll. Själv tycker jag alla röster ska få höras - enligt Expressen är demokrati synonymt med att bara ena partens lögner ska få höras.

Expressen liknar alltmer 1984

Googlar man t.ex "USA:s imperialism" under tidsspannet 1 januari 2010 till nutid får man inte EN ENDA träff. Testa genom att kopiera nedan och klistra in i Google:

site:expressen.se "USA imperialismen"

Söker man dock på

site:expressen.se "Rysslands imperialism"

får man sida efter sida av träffar. USA har över 800 militära baser runt om i världen, Ryssland bara några stycken. USA imperialism är mao groteskt mycket större än den Ryssland anklagas för. Men påpekar man detta fakta blir man stämplad som Putinlakej och\eller USA-hatare - Expressen gillar ju att i sann 1984-anda måla upp Goldstein överallt i sin förenklade nyhetsrapportering som alltmer närmar sig filmen "Idiocracy"

--------------

Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 ----------------------- 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion