Nexus Bank-id är troligen mycket värre än det påstådda orwellianska kinesiska kreditsystemet


Nexus är ett företag som sköter Bank-id. Nexus var namnet på skuldslaven som skrev på  skuldslavkontraktet Nexum under romartiden.

Bank-id ägs av de stora svenska bankerna. Det är svårt att göra saker idag utan att behöva använda Bank-id. All information går mao genom Bank-id som kontrolleras av storbankerna som håller företag, allmänhet, kommuner och stat som skuldslavar under Nexum-kontrakt. Klart att det bara är ett sammanträffande att företaget som sköter Bank-id heter Nexus - tror man annat är man en konspirationsteoretiker.

Och visst, det kan vara ett sammanträffande men vad hade hänt om kineserna använt ordet Nexus i  sitt kreditsystem. Det kinesiska kreditsystemet framställs ju redan i västs media såsom en orwelliansk mardröm - jag har själv trott att det varit så. Men nu visar det sig att media och politiker sprider konspirationsteorier om det kinesiska kreditsystemet. Så vilken konspirationsteori är sann? Intressant video nedan som förklarar att det inte finns ett centraliserat kinesiskt kreditsystem där storebror Kommunistpartiet kontrollerar allt och straffar alla som inte tänker som åsiktspolisen föreskriver. Tycks mig som om att åsiktspolisen i väst är mer dömande. Journalister i EU har t.ex bestraffats genom att de inte längre kan komma åt sina bankkonton bara för att de uttryckt fel åsikter eller presenterat "fel" fakta.

(Wikileaks var ett pilotfall vad gäller att portas från bankverksamhet då Visa och MasterCard 2010 blockerade pengaöverföringar till dem. Visa, MasterCard Move To Choke WikiLeaks




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion