USA behöver inte vinna krig för att vinna dem

 En paradoxal pryl iom att USA kontroller det finansiella systemet är att USA inte behöbver vinna krig för att vinna dem. Det räcker för USA att förstöra värdet på det uppkäftiga landets valuta så kan USA köpa upp allt gratis då USA är de enda som kan skapa dollar från luften och då dollar är världens reservvaluta (runt 80% av världens handeln mellan länder sker i dollar). Bombar USA ett land så kommer dess valuta gå åt helvete. Det räcker med att USA hotar landet med krig så rasar landets valuta och USA:s finansmaffia kan komma och köpa upp landets tillgångar för småsmulor. Ett extremt exempel på detta är Ukraina där USA inte ens själva hotar landet utan istället hittar på att Ryssland håller på att invadera Ukraina. Resultatet blir att ingen vill investera i Ukraina varvid den Ukrainska valutan åker på stryk. Sedan spelar det ingen roll att både ryssarna och Ukrainas president säger att ryssarna INTE kommer invadera Ukraina.

USA är en maffiastat som sysslar med beskyddarverksamhet där Nato är en torped. Motsträviga småländer som vägrar sälja sin olja i dollar bombar USA tillbaka till stenåldern (t.ex Libyen, Somalia, Syrien, Irak etc). Länder som är för militärt starka (t.ex Ryssland, Iran eller Kina) hotar USA med finansiella sanktioner för att de ska knäfalla.

För att USA:s maffiaverksamheten ska fungera måste länder alltid känna sig hotade - USA:s Orwellianska ekvation fred=krig är ett måste för att imperialismen ska kunna fortgå. Det är hot som alla länder på ett eller annat sätt måste förhålla sig till

---------------------------
Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 -----------------------

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion