Så kan man göra revolution i en finansdiktatur

 

Att vi lever i en finansdiktatur såg redan Tolikien igenom när han skrev:
 
"The true equation is ”democracy” = government by world financiers.”

Ytterst handlar det om att återinföra demokratiska beslut kring penningsystemet. Kreditavregleringarna var ett steg i att försöka införa en total finansdiktatur. Vi är nästan där nu.
 
Det läskiga är att centralbankerna blir härskare över allting i en nyfeodal ordning då de kräver att vara helt självständiga från alla politiska beslut (t.ex Riksbankens instruktionsförbud som finns inskriven i Riksbankslagen). De kan stänga av kontot när de vill om någon blir uppkäftig. Läskigt att BIS ordförande Carstens i princip säger detta i nedan video.
 

Ska CBDC (e-krona i Sverige) införas måste finansdiktaturen avsättas från tronen och hela systemet demokratiseras. Finanseliten kommer dock inte släppa något av sitt envälde frivilligt. Visst kan folk gå ut på gatorna och demonstrera men det skiter ju finansdiktaturen fullständigt i.  Ska det demonstreras ska det ske där finansdiktaturen är som känsligast. Ett effektivt sätt är att hota klippa av all betalningsinfrastruktur på ett eller annat sätt. T.ex genom att miljoner loggar in och ut ur sina banker samtidigt och överbelastar servrarna. Det skulle nog räcka med att folk sätter sin webbläsare till att automatiskt uppdatera hemsidan till en bank om det är tillräckligt många som gör det. Sedan finns ju alltid möjligheten att klippa ledningar. 
---------------------------
Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 -----------------------




Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Vad är det som kineserna gör rätt som väst gör fel?