V måste våga gå emot USA-imperialism för att motverka SD:s brunmåleri



 
V visade ryggrad när de gick emot marknadshyror och får högre opinionssiffror. Bra av V.   Men V måste våga uttrycka orden "USA-imperialism" igen. På 70 och 80-talet skrek vänstern: "Ned med USA-imperialismen" om allt - idag när USA är ensam herre på täppan och bombar sönder eller sanktionerar alla länder som motsätter sig USA:s utsugning är V knäpptysta.

V lämnar genom sin tystnad spelplanen öppen för brunpartier som SD (men även M, L och KD är ju nu bruninfekterade).

Det tragiska är att det endast (vad jag vet) är Anders Borg som angett orsakerna till flyktingströmmarna. Han sa i ett tacktal till en amerikansk tankesmedja "Ni skapar krigen, vi får flyktingarna"(se video ovan)

Och han har helt rätt! För vad var orsaken till flyktingströmmarna från forna Jugoslavien i början av 90-talet? Jo, USA:s och Natos bombningar och förstörelse av landet. Samma med Syrien, Libyen, Irak, Somalia etc - länder som USA bombat och förstört vilket skapat enormt lidande och folk har varit tvungna att fly från dessa länder.

Om inte V börjar använda ordet imperialism igen så är V medhjälpare till att tysta historien och lägga skuld på imperiets offer och hjälpa SD (och snart alla andra partier som smygande blir allt brunare).
 
---------------------------
Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 -----------------------  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Vad är det som kineserna gör rätt som väst gör fel?