Federal Reserve är privat och Riksbanken dess undersåte

Det brukar ju tjafsas om huruvida FED är privat eller inte. Intressant video där snubben visar att FED själva medger att FED är privatägd.

Och om man drar det ett steg längre så sitter alla centralbanker ihop genom Swift-systemet där dollarn är härskarvalutan. Och då 85% av alla valutatransaktioner går genom FED:s datorer i New York (då det är det enda stället där digitala dollar existerar) så är även Riksbanken underställd FED. Så Riksbanken må ha sin självständighet gentemot regering och riksdag men den är ett annex till det privata FED som i slutändan styr Riksbanken. Om Riksbanken skulle få för sig att göra såsom t.ex Ryssland eller Iran, kringgå dollarsystemet, så skulle Riksbanken och det svenska banksystemet också kopplas bort från Swift och FED skulle svälta ut Sverige till dollarunderkastelse. Såsom ekonomiprofessor Michael Hudson brukar påpeka behövs det inga arméer för att omringa och belägra ett land längre - allt som behövs för FED (som ytterst styr USA) är att avskärma landet genom att inte tillåta landet använda det internationella betalsystemet.

Så Riksbanken är självständig från demokratin i Sverige men lyder under diktat från FED i New York. Som sagt, om Sverige får för sig att demokratisera banksystemet och ta ifrån bankerna rätten att göra skuldslavar av alla skulle FED kapa linan till Swift och Sverige, som inte längre kan försörja sig självt, skulle snabbt tvingas till underkastelse. Alla länder är mao tvungna att ha ett betal och banksystem grundat på skuldslaveri åt bankerna då alla banker lyder under FED. Som Marx skrev är banksystemets uppbyggnad mer centraliserat än t..o.m kommunismen. Och som anarkisten Bakunin påpekade var det också den likheten som gjorde att bankirerna stödde kommunismen.

Men denna ordning håller på att rubbas. Ryssland utsattes t.ex för finansiella sanktioner men har (tillsammans med Kina) skapat ett alternativ till Swift. Ryssland har även utvecklat jordbruket så att det nu inte bara är självförsörjande - Ryssland är nu t.o.m världens största veteexportör. Detta frigörande från FED:s sk "frihandel" är givetvis inget som FED och bankkartellen gillar. Ett land som är självförsörjande går inte att svälta till underkastelse genom finansiell belägring.

Sverige har dock helt offrat sin självständighet på den sk "frihandelns" altare. Svenska politiker har böjts sig och avvecklat jordbruket så Sverige idag enligt livsmedelsverket har noll självförsörjning. Så Sverige har inget annat val än att krypa för dollarhegemonin och FED. Riksbankens uppgift är mao att slicka husse FED i röven och vara självständig gentemot regering och riksdag - dvs Riksbankens uppgift är att skita på demokratin rätta sig efter vad det privata FED säger. Och regering och riksdag måste slicka Riksbanken i röven så att det ser rent, fint och "demokratiskt" ut utåt.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion