Jag är så förbannat trött på vänsterns lögner genom selektiv tystnad



Jag är så förbannat trött på "reformvänstern" som påstår sig vilja "upplysa" folk men genom selektiv tystnad ljuger. Tar upp två exempel:

                                                            Exempel ett:

Vid nästa val kommer invandrarfrågan göra att SD troligen vinner och bilda ett nyliberalt block med moderaterna. Invandrarna kommer få stå syndabockar för att klyftorna i samhället ökar alltmer. Sedan spelar det ingen roll om vänstern påpekar att orsaken till att välfärden och infrastrukturen faller samman samt att fattigdomen ökar är genomförandet av skattesänkningar motsvarande 240 miljarder samt att alla privatiseringar gjort att inga pengar finns.

Vänstern kommer hävda att vi måste ta emot flyktingarna av humanitära skäl. Det håller jag med om. Men jag är förbannat trött på att skuldfrågan till varför de flyr aldrig tas upp. Vänstern är knäpptyst om att det är USA:s och Natos bombande och krigande som ligger bakom flyktingströmmarna.  Vänstern (förutom då Kommunistiska Partiet) är knäpptysta om att det är USA.s imperialism som ligger bakom att flyktingarna tvingas fly. Den enda som faktiskt påtalat detta faktum är Anders Borg som i ett psykopatiskt tal inför en amerikansk tankesmedja tackade USA med orden "Ni skapar krig - vi får flyktingarna".

Vänstern måste sluta ljuga genom sin selektiva tystnad om orsaken till flyktingströmmarna och lägga skulden där den hör hemma genom att:

1) Erkänna att USA:s imperialism skapat flyktingströmmarna

2) Kräva att USA tar sitt ekonomiska ansvar för flyktingarna, dels genom:

a) ge bistånd till flyktingarna i de länder som dessa flytt till

b) kräva att USA tar emot de flyktingar som vill flytta till USA och att dessa flyktingar får ekonomiskt stöd i USA som kompensation för det enorma lidande de utstått

c) kräva att USA och dess allierade (däribland Sverige) återuppbygger de länder som USA och Nato bombat sönder och samman. Samt ge de flyktingar som vill återvända möjlighet att mot ekonomiskt kompensation återvända om de så önskar.

3) kräva att den politiska eliten i USA samt i medlöpande länder såsom Bush, Obama, Trump, Blair etc (men även medlöpande svenska politiker) ställs inför en internationell domstol anklagade för krigsbrott och brott mot mänskligheten.

Men inget av ovan kommer, som sagt, ske,. Vänsterns selektiva tystnad kommer leda till att den bruna främlingsfientligheten alltmer kommer smälta ihop med nyliberalismen till en fascistisk Orwelliansk mardröm.

                                                       Exempel två:


Vänstern låtsas inte om att ekonomisk parasitism existerar. Nyliberalerna har totalt suddat ut gränserna så att idag ses en "fri marknad" såsom en marknad där parasitismen får härja fritt. Det är ett sorgligt faktum att alla dagens riksdagspartier (inklusive Vänsterpartiet) står långt långt till höger om klassiska liberaler såsom Stuart Mill och Adam Smith. För de klassiska liberalerna var en fri marknad en marknad fri från parasitism (dvs motsatsen till vad nyliberalerna fått det till att vara).

Denna selektiva tystnad håller liv i lögner som att:

* Börsen är en del av den verkliga ekonomin när den i verkligheten är en improduktiv parasitär spelhåla där folk förväntar sig få inkomster i sömnen (för att uttrycka sig som den klassiske liberalen Stuart Mill)

* Att inkomster utan egen arbetsinsats är "investeringar" i tillgångar när de egentligen oftast är spekulativ parasitism där man förväntar sig att få arbetsfria inkomster genom att suga ut frukten av andras arbeten (återigen för att uttrycka sig såsom den klassiske liberalen Stuart Mill)

Det absolut klaraste exemplet på ekonomisk parasitism och vänsterns lögn-medlöperi genom selektiv tystnad är nog inom det jag brukar skriva om - bankerna och hur pengar skapas. Bankerna sätter allt i skuld genom att hitta på sina egna skulder och "låna ut" dessa påhitt till kundkonton - dvs parasitism på steroider. Det är ett jävla tassande och undvikande för att slippa säga sanningen. T.ex:

1) Bankerna påstår att de är långivare när banker hittar på sina egna skulder och påstår sig "låna ut" dessa till ett kundkonto. Vilket är en fullständig lögn då banken alltid per definition är låntagare av det som skrivs på ett kundkonto och kontokunden är alltid långivare.

I det fall någon inom vänstern överhuvudtaget befattar sig med penningreforms-frågor så stryker de bankens lögner medhårs genom att genom selektiv tystnad ignorera frågeställningen hur banken kan påstå sig "låna ut" till kundkontot när kundkontot bara kan innehålla vad banken lånat av kontokunden.  De flesta inom vänstern är tysta; kanske de ljuger genom selektiv tystnad eller, vilket kanske är troligare - de har ingen aning om hur penningsystemet fungerar. Men den lilla del som faktiskt tar upp penningreforms-frågan, såsom Reformisterna och de med vänsteråsikter i Positiva Pengar, vägrar svara på frågan.

Av ovan följer även att Positiva Pengar och resten av vänstern genom sin selektiva tystnad hjälper bankerna ljuga geom att vara tysta om att:

2) Banken ljuger när den påstår att den är kreditgivare när den hittar på sina egna skulder och "lånar ut" dessa till kundkonton. Banken är alltid per definition kredittagare och kunden kreditgivare av det som skrivs på ett kundkonto.

Osv. Det finns massa direkta lögner som bankerna använder -  jag gjorde ett banklögn-lexikon som bara tar upp en del av de lögner bankerna baserar sin parasitism på. Och vänsterns sk penningreforms-rörelser stryker i princip alla bankernas lögner medhårs genom att vara tyst om att de är just lögner.

Vänstern måste sluta med detta fega tassande och krypande inför direkta lögner och istället börja avslöja dem. Denna totala brist på ryggrad kommer, som sagt, leda till att brunskjortorna kommer förklä nyliberalismen i främlingsfientlighet och hat. Så ni som kallar er vänster - börja syna lögnerna och attackera lögnarna istället för detta eviga jävla backande.


----------------------------------

Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 -----------------------

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Vad är det som kineserna gör rätt som väst gör fel?