Vad går den sk New World Order ut på?

Vad går den sk New World Order ut på om den nu existerar?

Enkelt, sätt alla i maximalt med skuld genom banksystemet och se till att alla betalningar sker digitalt genom bankerna. Då kan bankerna hålla total kontroll på dig och se till att du fortsätter springa i ekorrhjulet som en skuldslav åt banken.

Och de länder som inte vill göra sitt bank och penningsystem till ett av bankerna övervakat skuldslav-samhälle slängs ut från den internationella bankkartelllen. Genom att stänga av obstinata länder från det internationella betalsystemet (Swift) så ska landet svältas ut till underkastelse. Ekonomiprofessor Michael Hudson beskriver detta som nutidens finansiella motsvarighet till medeltidens belägringar av slott.

Vi hade en gång en statsminister som skrev en bok med titeln: "Den som är satt i skuld är inte fri" - bankerna vill få oss att tro på den Orwelliska motsatsen: "Den som är satt i maximal skuld till banksystemet är fri!"

 Nobelpristagaren i kemi, Fredrick Soddy, förstod det här:

“There is nothing left now for us but to get ever deeper and deeper into debt to the banking system in order to provide the increasing amounts of money the nation requires for its expansion and growth.
An honest money system is the only alternative.”

Han skrev också:

”What is banking?…The most dangerous as it is the most ridiculous form of universal tyranny the World was ever called upon to destroy.”

Frågan är när folk ska fatta att om det ekonomiska systemet är uppbyggd på skuldslaveri blir den politiska “demokratin” bara en fråga om utformning av bojorna.


 Det var egentligen inte Göran Persson som kom på uttrycket "Den som är satt i skuld är inte fri" - det var en annan sosse, Ernst Wigforss. Wigforss hade en annan vision av frihet än att springa i bankernas ekorrhjul byggt av skuld. Han skrev:

“Om målet med samhällsutvecklingen skulle vara att vi alla skulle arbeta maximalt voro vi sinnessjuka. Målet är att frigöra människan till att skapa maximalt. Dansa. Måla. Sjunga. Ja, vad ni vill. Frihet.”

Om Göran Persson nu blir ordförande för Swedbank får han samma mål som Fredrick Reinfeldt (som är anställd av Bank of America) - att få folk att arbeta från graven för att betala "tillbaka" påhittade skulder till banksystemet.


Även om du inte är privat skuldsatt till bankerna är du inte fri från bankernas skuldslaveri:

1) Du måste i alla fall använda bankernas betalsystem då det snart är omöjligt att betala något alls kontant

2) Du är skuldslav oavsett om du är i privat skuld till bankerna eller ej. Detta då staten och kommunerna är tvungna (enligt Maastricht och Lissabonavtalen) att "låna" av banksystemet. Mao du måste springa i bankernas ekorrhjul för att betala av påhittade skulder genom skatten oavsett om du personligen är satt i skuld till banksystemet eller ej.


------------------
Boken som mekaniskt beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion