EU begår ekonomiskt självmord för att behaga imperiet USA

 


EU inför sanktioner för Rysslands svar på Ukrainakrisen. EU har genom sanktionerna begått ekonomiskt självmord för att behaga USA-imperiet såsom de vasallstater de är. Nordstream2 kommer stoppas. Ryssland står för 40% av EU:s gas. USA och Qatar exporterar sammanlagt mindre LNG - det finns mao inte en chans i he.... att den gasen kan ersätta ryssarnas gas. Gasreserverna i EU är idag nära noll och nästa vinter kommer det bli svårt att fylla dem. Energipriserna kommer mao stiga och framför allt Tyskland, såsom EU:s draglok, kommer få svårare att konkurrera. Inflationen kommer dra iväg och västs alla finansiella fiktionsbubblor ploppa. I Sverige kommer bostadsbubblan ploppa och den idiotiska tron på eviga "värdeökningar" på fastigheter kommer ramla ned i verkligheten.

EU kommer bli akterseglade då husse USA aldrig kommer tillåta EU gå med i Kinas Belt and Road som nu sträcker sig nu även till Sydamerika. Argentina gick med nyligen.

Putin har dessutom sagt att det inte är någon naturlag att gasledningarna ska gå västerut. Ryssarna och kineserna har kommit överens om att bygga gasledningar till Kina.
Tyskland är fortfarande ockuperat av USA som håller 174 militära baser där. Tyskland är ingen suverän nation och iom att Tyskland är EU:s draglok så kan USA diktera villkoren för hela EU.

Ensidigheten och enfalden i media är skrämmande lik Orwells 1984. Fascismens stöveltramp kommer närmare - folk måste hållas nedtryckta när gobelängen av rosa fiktioner faller.. Risken är stor att Orwell kommer få rätt när han uttryckte:

"
If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face - forever."

 ---------------------------
Boken som beskriver hur bank och penningsystemet rent mekaniskt fungerar kan beställas här:
Crash course i hur penning och banksystemet fungerar
 -----------------------

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Beslutet om Sveriges Nato-medlemskapet är grundat på en utsuddning av historien värre än den i Orwells 1984

Sveriges Natomedlemskap handlar om att försvara västs utsugning av resten av världen.

Nyliberalerna har gjort parasitism och egoism till statsreligion